Eerste namen bekend én vroegboekkorting verlengd t/m 19 juli

De eerste namen voor de Dag van het Literatuuronderwijs 2024 zijn bekend én de vroegboekkorting is verlengd tot en met 19 juli! Bestel uw kaarten voor die tijd tegen een voordeliger tarief via onze webshop.

Op 5 november aanstaande vindt hét symposium over literatuuronderwijs, lezen en leesbevordering weer plaats in de Doelen in Rotterdam. Het thema voor dit jaar is (lees)plezier in de praktijk. Vol enthousiasme kondigen we de eerste namen van het programma aan: Linda Ackermans, Jeroen Dera, Kluun, Raymond van de Klundert, Jesse Laport, Barend Last, Els Stronks, David Roelofs, Martin Rombouts, Marloes Schrijvers, Nel Sijmons en Teddy Tops.

De Dag van het Literatuuronderwijs is hét tweejaarlijkse symposium voor vo- en mbo-docenten Nederlands (in opleiding), media- en bibliothecarissen en andere experts uit het educatieve veld. Alle niveaus worden bediend met bijpassende sessies! Tijdens deze dag zijn er speciale programma’s voor mbo-docenten en mediathecarissen.

Heeft u nog geen kaarten? Bestel ze op tijd, want tot en met 19 juli ontvangt u korting:

Naar de webshop

Deel deze pagina:

Nieuws