Aankondiging: Dag van het Literatuuronderwijs op 5 november 2024

Op dinsdag 5 november 2024 vindt de zeventiende editie van de Dag van het Literatuuronderwijs plaats in de Doelen te Rotterdam.

Tijdens dit tweejaarlijkse symposium over literatuuronderwijs en leesbevordering zetten we onderwijsprofessionals uit het vo en het mbo tot nadenken aan en dagen we hen uit om kennis met elkaar te delen en elkaar aan de hand van praktijkvoorbeelden te inspireren. In workshops ontvangen ze handvatten om direct en met een positieve inslag met actuele vraagstukken, zoals hoe om te gaan met de toenemende laaggeletterdheid in Nederland en de opkomst van AI, aan de slag te gaan in de les.

De eerste onderdelen van het programma maken we begin juni bekend.

Bestel vóór 1 juli kaarten met korting

Bent u docent in het vo of in het mbo? Dan ontvangt u early bird-korting op uw toegangskaart(en) wanneer u deze vóór 1 juli 2024 bestelt.

  • Het algemene programma:€ 300,- € 250,-
  • Het mbo-programma: € 225,- € 200,-
  • Het algemene programma voor lio’s: €35,-
  • Het mediathecarisprogramma: € 225,-
Kaarten bestellen

Over het symposium

De Dag van het Literatuuronderwijs is een tweejaarlijks symposium voor docenten (in opleiding) Nederlands in het vo en mbo, media- en (school)bibliothecarissen, leesconsulenten en andere experts uit het educatieve veld. De eerstvolgende editie vindt plaats op dinsdag 5 november 2024.

Op 30 oktober 1992 vond de allereerste editie van de Dag van het Literatuuronderwijs plaats, destijds nog als Bulkboeks Dag van het Literatuuronderwijs. Sindsdien wordt het elke twee jaar georganiseerd. Vanaf 2000 is de organisatie van de Dag van het Literatuuronderwijs in handen van Passionate Bulkboek.

Deel deze pagina:

Nieuws