Terugblikken op DLO 2022 met de aftermovie

Een terugblik op de uitverkochte edities van Dag van het Literatuuronderwijs en Pabo Leest! 2022

Moet het niet eens afgelopen zijn met de ouderwetse leeslijst? Hoe gaan we om met een regenboogboekenlijst? Wat voor effect hebben BoekTok en andere online tools op leesmotivatie? Op deze vragen, en nog vele anderen, formuleerden tal van interessante sprekers een antwoord tijdens de zestiende editie van de Dag van het Literatuuronderwijs en de 3de editie van Pabo Leest!. Ruim 600 eerste- en tweedegraads docenten en 300 pabo-studenten werden geïnspireerd tijdens dit tweejaarlijks symposium.

Dank aan alle docenten, mediathecarissen, studenten, leesbevorderaars, sprekers en standhouders voor hun bijdrage, betrokkenheid en hartverwarmend enthousiasme. Graag tot de volgende editie in 2024 – en geniet nog even goed na met de aftermovie! ⬇️

Deel deze pagina:

Nieuws