Certificaat van deelname en andere voordelen voor u als docent

De voorbije week informeerden we u al over de aanwezigheid van minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven op de digitale Dag van het Literatuuronderwijs en introduceerden we de schrijvers en sprekers die voor u tal van inspirerende lezingen, interactieve sessies en workshops hebben voorbereid.

Wist u dat de digitale Dag van het Literatuuronderwijs perfect in het nascholingsportfolio voor docenten past? U ontvangt voor 1 december een certificaat van deelname.

Verder biedt de online formule die we op 24 november aanbieden in deze onvoorspelbare coronatijden meer voor- dan nadelen.

We zetten ze graag voor u op een rij:

  • Het is goedkoper. Een ticket voor het digitale symposium kost €95 (i.p.v. €225 voor de Dag van het Literatuuronderwijs in De Doelen), inclusief een goed gevulde goodiebag met voeding voor lichaam en ziel.
  • Geen gedoe met treinen of andere transport gerelateerde problemen die u het zweet doen uitbreken: u maakt het uzelf gemakkelijk op een plek naar keuze, met een warme kop thee of koffie en begint wanneer u er klaar voor bent.
  • U kunt op elk moment vragen stellen en de chat consulteren, ook nadat de live sessie heeft plaatsgevonden, om ervaringen uit te wisselen met collega’s.
  • We blijven u inspirerenook na 24 november. We beperken ons niet tot het programmeren van één dag. De weken en maanden na het online sympsosium vullen we het platform verder aan met nieuwe keynotes en andere inspirerende content, exclusief voor ticketkopers.
  • U wordt uitgeroosterd op 24 november, dus u kunt kiezen waar u zich ’s ochtends installeert.
  • Ook aan de goodiebag is gedacht: op 24 november mag u op school of op uw privéadres een rijkelijk gevuld pakket verwachten met voeding voor geest én lichaam, want de DLO is geen geslaagde DLO als we de deelnemers niet tot in de kleinste details in de watten hebben gelegd.

Zien we u daar?

Deel deze pagina:

Nieuws