Dag van het Literatuuronderwijs gaat door!

Dinsdag 24 november is dé Dag van het Literatuuronderwijs, zowel op locatie in de Doelen in Rotterdam als online. Het stimuleren van leesplezier en het verrijken van literatuuronderwijs staat voorop, ook als het programma op innovatieve wijze aangepast wordt volgens richtlijnen van de overheid. Het symposium staat hoe dan ook voor u klaar met een uitgebreid en inspirerend programma.

De Dag van het Literatuuronderwijs bestaat uit lezingen, workshops en optredens, waar deelnemers zelf een keuze uit maken. Onder andere Manon Uphoff, Arthur Japin, Mano Bouzamour en vele experts uit het educatieve veld staan op het programma.

Early bird-tickets zijn tot 30 juni te bestellen voor €225,- (incl. lunch). Voor leraren in opleiding is er een speciaal programma voor het studententarief van €25,-. Kaarten zijn te bestellen in de webshop. Indien het symposium onverhoopt niet op locatie kan plaats vinden vanwege COVID-19 maatregelen, worden al gekochte locatietickets omgezet naar deelname online en het prijsverschil gerestitueerd.

Deel deze pagina:

Nieuws