Gezocht: sprekers en workshopleiders

Op dinsdag 24 november 2020 vindt de nieuwe editie van de Dag van het Literatuuronderwijs plaats, hét symposium voor docenten Nederlands, bibliothecarissen en andere experts uit het educatieve veld. Deze editie programmeren wij rondom het onderwerp ‘leesoffensief’ en wat we kunnen doen om de leesmotivatie onder jongeren te vergroten.

Heeft u een visie op, onderzoeksgegevens over óf een praktische invalshoek voor behandeling in de klas met betrekking tot literatuureducatie en leesbevordering in het voortgezet onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs (vmbo t/m vwo en mbo) aansluitend op dit onderwerp? Dan ontvangen wij graag een korte synopsis van uw hoorcollege of workshop. Stuur dit vóór 1 mei aan anouk@passionatebulkboek.nl.

Deel deze pagina:

Nieuws