Save the date voor Dag van het Literatuuronderwijs en Pabo Leest!

Op 24 november staat de Doelen in Rotterdam volledig in het teken van voorleesplezier, leesbevordering en literatuuronderwijs, want die dag vinden er maar liefst twee symposia plaats. Naast de vijftiende editie van de Dag van het Literatuuronderwijs voor eerste- en tweedegraadsdocenten Nederlands, bibliothecarissen, (school)mediathecarissen en leraren in opleiding, wordt ook Pabo Leest!, de ideale studiedag voor pabo-studenten en aankomende onderwijsassistenten, voor de tweede keer georganiseerd. Het programma van beide symposia bestaat uit lezingen en workshops van bekende schrijvers, vakdidactici en andere experts uit het educatieve veld. Kortom, een dag vol inspiratie en informatie om het lezen onder jongeren te bevorderen.

Zet 24 november dus alvast in de agenda en houd de websites van de Dag van het Literatuuronderwijs en Pabo Leest! dit voorjaar in de gaten voor de start van de kaartverkoop!

Deel deze pagina:

Nieuws